Podziękujmy Adamowi Małyszowi za jego karierę ....
Nie ukrywam, że swego czasu nie wiedziałem o istnieniu takiej dyscypliny sportu jak skoki narciarskie .... era "Małyszomanii" sprawiła, iż oddawałem się pasji oglądania wyczynów nie tylko Adama Małysza. Pięknie połączył on erę kiedy to oglądałem skoki z moja mała (kiedyś) chrześnicą, a obecnie z moim małym synem, który pomimo wieku /2,5/ krzyczy razem ze mną "Adam leć leć ..." a to moim zdaniem najlepszy skok Adama Małysza: Wilingen 151,5 m http://www.youtube.com/watch?v=vCBkgHCL0Mo Mam nadzieję, że "ciąg" na skoki utrzymany zostanie, że sponsorzy nie odejdą i nadal konkursy pod W.Krokwią będą najlepszymi w całym PŚ.
Podziekujmy Panu Adamowi Małyszowi za dreszcze emocji, radości i łzy sportowe wpisując swój nick poniżej
juz nie będzie nikt z pokoju wołał: Szybko! Małysz skacze!
będą wołać " Stoch skacze!" chłopak się ożenił i od razu zaczął lepiej skakać jak mu się urodzi dziecko to dopiero zaczną się loty
a dla Pana Adama wielki szacun i wielkie dzięki !
SPOT Poznań: ..... ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Moja siostra miała okazję poznać Małysza osobiście - stwierdziła, że to zajebisty gość - żadnego gwiazdorzenia, poprostu swój chłop.
Adam, dzięki za te ponad 10 lat
1. macherstudio
2. suchy
3. Wojtas_Poznań
4. PAOLO ESCO
5. Agamek12
6. mati160
7. dontak
8. Big
Dla mnie ten człowiek jest mistrzem i niedoścignionym wzorem sportowca
[quote="martino"]1. macherstudio
2. suchy
3. Wojtas_Poznań
4. PAOLO ESCO
5. Agamek12
6. mati160
7. dontak
8. Big
9. bzyq_74
10. Philu
11. Bartus
12.mecholl
13.KulfonP
14. Martino
15 pawel2
Tyle lat w czolowce i taka skromnosc.Wielki sportowiec i czlowiek.
Ja miałem parę lat temu okazję stanąć twarzą w twarz z A.Małyszem na służbie przy kontroli drogowej.
Jechał sobie z A.Tajnerem, od obydwóch mam autografy
Komentarz